Sesiune de educație – igienă dentară sănătoasă

Sesiune de educație - igienă dentară sănătoasă

În data de 26 Noiembrie 2019, copiii de la Centrul de zi “Scufița Roșie” din satul Picioru Lupului, au participat la sesiunea de educație pe tema “O igienă dentară sănătoasă” susținută la Cabinetul Medical Stomatologic-Dr. Rațiu Mădălina, din Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași.
Doamna doctor le-a prezentat copiilor importanța pentru sănătate a unei igiene dentare corecte. De asemenea, copiilor le-au fost explicate: periajul corect al dinților, importanța controlului stomatologic periodic dar și riscurile care pot aparea în cazul unei igiene dentare incorecte.
La sfârșitul sesiunii educative, doamna doctor a oferit fiecărui copil câte o periuță și o pastă de dinți, aceștia fiind încântați de frumoasa lecție, în special de noutatea informației.
Pe parcursul acestei activități, copiii au ascultat cu atenție și interes cele prezentate, au adresat întrebări, realizându-se un dialog eficient între medic și copii.
Mulțumim pentru colaborare doamnei doctor Rațiu Mădălina, dar și Primăriei Comunei Ciurea care ne-a sprijinit cu transportul copiilor!

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9