Licitația de Crăciun „Și mie îmi pasă”

Licitația de Crăciun „Și mie îmi pasă"

În data de 11 decembrie 2019, copiii de la Centrul de Zi „Scufița Roșie” au avut ocazia de a-l întâlni pe Moș Crăciun în cadrul licitației „Și mie imi pasa”, organizată de Univ. Al. I. Cuza, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor.
Copiii noștri au fost mici vedete în cadrul scenetei „Nașterea Domnului Isus Hristos”, oferind publicului format din cadre didactice de la universitate și studenți, clipe și momente speciale, prin interepretarea excepțională a rolurilor din scenetă.
De asemenea, copiii au cântat colinde și au transmis urări de bine, tuturor persoanelor implicate în acest frumos eveniment.
La sfârșitul activității, copiii au primit de la Moș Crăciun, darurile mult dorite, care au fost pe măsura așteptărilor, fiind îndeplinite dorințele și gândurile transmise în scrisorele. Bucuria a fost și mai mare pentru copii, când au aflat că au primit cadou și o excursie la Tg. Neamț și Humulești.
Mulțumim pe această cale, Univ. Al. I. Cuza, Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor, pentru frumosul eveniment creat pentru copiii Centrului de zi „Scufița Roșie” dar și Primăriei comunei Ciurea, pentru toată susținerea oferită.

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9