Anunțuri concursuri 2023

Anunț organizare examen promovare in grad profesional

Consiliul Local al Comunei Ciurea, judeţul Iasi organizeaza examen pentru promovare in grad profesional imediat superior, a unor functionari ce ocupa functiile publice de executie de inspector , clasa I, grad profesional principal, din aparatul de specialiate al Primarului comunei Ciurea, respectiv Compartimentul financiar - taxe si impozite.
Conditiile de desfasurare sunt afisate in anuntul atasat.

 

Anunțuri concursuri 2021

În atenția candidaților înscriși la concursul din ziua de 27 Aug 2021

Avand in vedere numarul mare de candidati inscrisi pentru sustinerea concursului de recrutare personal contractual in aparatul de specialitate al Primarului comunei si in serviciile subordonate acestuia, Comisia de concurs a stabilit ca cea de-a doua etapa a concursului PROBA SCRISA, sa se desfasoare la sediul Scolii Gimnaziale ,, Comandor Alexandru Catuneanu” din satul Lunca Cetatuii, in aceeasi zi – 27 august 2021, intrucat in sediul institutiei noastre nu exista un spatiu suficient de mare care sa permita amplasarea tuturor candidatilor intr-o singura sala de concurs si cu respectarea masurilor sanitare impuse pe toata perioada starii de alerta generata de pandemia cu COVID 19. Totodata, rugam toti candidatii admisi in aceasta etapa sa se prezinte pentru proba scrisa din data de 27.08.2021 avand asupra lor doar actul de identitate si instrumente de scris, la sediul Scolii Gimnaziale din Lunca Cetatuii, incepand cu ora 9.00 – 9.15 pentru a putea parcurge etapele de pregatire, respectiv efectuarea prezentei si repartizarea candidatilor pe sali, distribuirea materialelor necesare desfasurarii concursului, etc. Si candidatii care vor sustine proba practica se vor prezenta tot la sediul Scolii Gimnaziale din Lunca Cetatuii, la aceeasi data si ora. PRESEDINTELE COMISIEI DE CONCURS

ANUNT IMPORTANT PRIVIND DESFASURAREA PROBEI SCRISE

Candidatii declarati admisi la etapa probei scrise care a avut loc in data de 27.08.2021, vor sustine proba interviului ce se va desfasura in data de 30.08.2021, incepand cu ora 15.00, la sediul Primariei comunei Ciurea din satul Ciurea.

Anunțuri concursuri 2020

Primăria Ciurea angajează specialist în domeniul Cadastru
EXAMEN DE PROMOVARE ÎN GRAD PROFESIONAL

Primăria comunei Ciurea organizează în data de 31.08.2020 examen de promovare în grad profesional pe o funcție publică superioară celei deținute, a unor funcționari publici de execuție din aparatul propriu al Primarului comunei și care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 478 și următoarele din O.U.G. nr. 57/2019.

Anunțuri concursuri 2019

Anunțuri concursuri 2018

ANUNȚ ANGAJARE ȘOFER MICROBUZ ȘCOLAR

Comuna Ciurea angajează șofer pentru microbuz școlar. Dintre condițiile pe care acesta trebuie să le îndeplinească sunt acelea de a deține permis de conducere categoria D și atestat profesional transport persoane. Pentru relații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0232/296260

Anunțuri concursuri 2017

Organizare concurs - asistent social

Primaria Ciurea organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unor posturi de natura contractuala-vacante.
In documentele de jos gasiti detalii cu privire la concurs:

Rezultat selectie dosare concurs asistent social S

Atasam anunt privind rezultat selectie dosare concurs pentru ocupare posturi as. social S din cadrul Centrelor de Zi ,, Scufita Rosie si Dumbrava Minutata,,.

Anunt rezultat selectie dosare

Anunţ rezultate probă scrisă concurs asistent social S

Anunţ rezultate probă scrisă concurs, din data de 07.01.2018, pentru ocuparea posturilor de asistent social S în cadrul Centrelor de Zi ,, Scufișa Roșie " și ,, Dumbrava Minunată" .

Anunţ rezultate proba scrisă

Rezultat contestatie asistent social S

Urmare a faptului ca in data de 08.01.2018 a fost depusa contestatie de catre doamna Ciocan Madalina, a fost convocata Comisia de solutionare a contestatiilor, asa cum a fost stabilit prin Dispozitia Primarului comunei Ciurea nr. 1204/19.09.2017.

Rezultat contestatie

Rezultate interviu asistent social S

Comisia de concurs comunica rezultatele interviului din data de 09.01.2018:

ANUNT REZULTATE INTERVIU

Rezultate finale concurs asistent social S
In urma sustinerii probei scrise si a interviului, comisia de concurs comunica rezultatele finale. Documentul atasat contine rezultatele concursului.

Rezultate finale

 

Organizare concurs Centre de Zi

Primaria comunei Ciurea organizeaza concurs pentru ocuparea unor functii de natura contractuala-vacante din cadrul Centrului de zi "Sfantul Nicolae" din satul Lunca Cetatuii, a Centrului de zi "Dumbrava minunata" din satul Dumbrava, a Centrului de zi "Scufita Rosie" din satul Piciorul Lupului. In documentul de mai jos gastiti detalii despre concurs.

Detalii concurs si bibliografia

Rezultate selectie dosare Centre de Zi

In documentul de mai jos gasiti atasate rezultatele selectiei de dosare ale candidatilor care participa la concursul de recrutare organizat in zilele de 20-23 octombrie 2017.

Rezultate selectie dosare

Rezultate proba scrisa Centre de Zi
In urma sustinerii probei scrise din data de 20.10.2017, comisia de concurs comunica rezultatele. Atasat gasiti punctajele obtinute. Termenul limita pentru depunerea contestatiei: 23.10.2017, ora 14:40. NOTAREA PROBEI SCRISE SE FACE IN CONDITIILE PREVAZUTE DE ART. 25 SI ART. 28 ALIN 3 DIN HG NR. 286/2011. Cea de a doua etapa a concursului, respectiv interviul, se va desfasura luni, 23.10.2017, incepand cu ora 15:00.

Rezultate proba scrisa

Rezultat contestatie Concurs Centre de Zi
Urmare a faptului ca in data de 23.10.2017 a fost depusa contestatie de catre doamna Postavaru Florentina-Marilena, a fost convocata Comisia de solutionare a contestatiilor, asa cum a fost stabilit prin Dispozitia Primarului comunei Ciurea nr. 859/19.09.2017.

Rezultat contestatie

Rezultate interviu concurs Centre de zi
In documentul de mai jos gasiti atasat rezultatele interviului din data de 23.10.2017.

Rezultate interviu

Rezultate finale concurs Centre de Zi
In urma sustinerii probei scrise si a interviului, comisia de concurs comunica rezultatele finale. Documentul atasat contine rezultatele concursului.

Rezultate finale

Organizare concurs Centre de Zi si S.V.S.U.

Primaria comunei Ciurea organizeaza concurs pentru ocuparea unor functii de natura contractuala-vacante din cadrul Centrului de zi "Dumbrava minunata" din satul Dumbrava, a Centrului de zi "Scufita Rosie" din satul Piciorul Lupului, precum si din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta. In documentul de mai jos gastiti detalii despre concurs.

Rezultate selectie dosare Centre de Zi si S.V.S.U.
In documentul de mai jos gasiti atasate rezultatele selectiei de dosare ale candidatilor care participa la concursul de recrutare organizat in zilele de 6-8 septembrie 2017.

Rezultate selectie dosare

Rezultate proba scrisa Centre de Zi si S.V.S.U.
In urma sustinerii probei scrise din data de 06.09.2017, comisia de concurs comunica rezultatele. Atasat gasiti punctajele obtinute.

Rezultate proba scrisa

Rezultat contestatie
Urmare a faptului ca in data de 07.09.2017 a fost depusa contestatie de catre doamna Iacob Irina, a fost convocata Comisia de solutionare a contestatiilor, asa cum a fost stabilit prin Dispozitia Primarului comunei Ciurea nr. 693/01.08.2017. Atasat gasiti rezultatul contestatiei.

Rezultat contestatie

Rezultate interviu Centre de Zi si S.V.S.U.
In documentul de mai jos gasiti atasat rezultatele interviului din data de 08.09.2017.

Rezultate interviu

Rezultate finale Centre de Zi si S.V.S.U.
In urma sustinerii probei scrise si a interviului, comisia de concurs comunica rezultatele finale. Documentul atasat contine rezultatele concursului.

Rezultate finale

 

Concurs posturi vacante

Primaria comunei Ciurea organizeaza concurs pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata a doua functii publice de executie, vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, si respectiv, functia publica de inspector, clasa I, grad profesional asistent, in cadrul Compartimentului financiar-contabilitate din Primaria comunei Ciurea, judetul Iasi. In documentul de mai jos se gasesc informatii suplimentare in legatura cu concursul si bibliografia pentru cele doua functii.

Detalii concurs

Rezultate selectie dosare
In documentul de mai jos sunt atasate rezultatele selectiei dosarelor in vederea concursului de recrutare organizat in zilele de 15-17 martie 2017 pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante.

Rezultate selectie dosare

Rezultate finale concurs
In urma sustinerii probei scrise si a interviului, comisia de concurs comunica rezultatele probei scrise si rezultatele finale. Documentul atasat contine rezultatele concursului.

Rezultate finale

Anunțuri concursuri 2015

Concurs Cresa "Sf. Maria"

Primaria comunei Ciurea organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unor functii de natura contractuala-vacante din cadrul Cresei din satul Lunca Cetatuii, comuna Ciurea, judetul Iasi. Posturile scoase la concurs sunt in numar de 16. Dosarele se pot depune pana la data de 13 august 2015. Pentru mai multe detalii, vizualizati "Anunt- Cresa Lunca Cetatuii", atasat mai jos.

Anunt- Cresa Lunca Cetatuii

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9