Copiii au serbat Crăciunul la parohia Picioru Lupului

Copiii au serbat Crăciunul la parohia Picioru Lupului

În data de 25 decembrie 2019, copiii de la Centrul de zi “Scufița Roșie”, au sărbătorit Crăciunul alături de personalul centrului de zi, cadre didactice și enoriașii din satul Picioru Lupului, la biserica din sat.
Copiii au susținut în fața tuturor sceneta intitulată “Nașterea lui Isus”, fiind încărcați de emoție și transmitând mesajul acestei sărăbători într-un mod cât mai aproape de semnificația religioasă a acestui mare eveniment, o sărbătoare a liniștii sufletești, a păcii și a cadourilor.
Micuții au interpretat rolurile cu multă naturalețe, reușind să vestească prin cele rostite, marea sărbătoare- Nașterea Mântuitorului. Enoriașii și participanții la această serbare au fost impresionați, iar copiii au fost răsplătiți cu aprecieri pozitive și aplauze. La sfârșitul activității, copiii l-au primit pe Moș Craciun la biserică, care le-a oferit daruri.
Mulțumim în primul rând preotului paroh, Burduja Dorel, pentru invitația și placerea de a ne avea în mijlocul bisericii, dar nu în ultimul rând copiilor care au pus suflet în susținerea scenetei și a întregului program de colinde și poezii dedicate acestei sărbători creștine plină de lumină, de semnificații și simboluri.

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9