Colindăm, colindăm… Iarna

Colindăm, colindăm… Iarna

În data de 19 decembrie 2019, copiii de la Centrul de zi “Scufița Roșie”, au susținut sceneta “Nașterea lui Isus”. La serbare au participat părinții copiilor, cadre didactice și am avut onoarea de a fi în mijlocul nostru ca și invitat dl. profesor Mircea Georgescu de la Univ. „Al. I. Cuza” Iași- Facultatea de Informatică Economică. Sceneta a fost interpretată cu multă dăruire și implicare din partea copiilor, care au reușit să ne aducă în suflet Vestea cea mare a Nașterii Mântuitorului.
În cadrul serbării, copiii au cântat colinde și au transmis urări de bine invitaților. Surpriza deosebită de la finalul activității a fost pentru copii, deliciosul tort de ciocolată oferit în dar de către echipa Univ. „Al. I.Cuza” Iași- Facultatea de Informatică Economică.
Mulțumim pe această cale în mod special, copiilor care ne-au oferit clipe și momente deosebite prin interpretarea rolurilor, părinților care au fost prezenți, cadrelor didactice și invitatului special, domnul profesor Mircea Georgescu, pentru toată susținerea și darurile oferite copiilor!

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9