Excursia copiilor de la Centrul de zi “Scufița Roșie”

Excursia copiilor de la Centrul de zi "Scufița Roșie", prilej de bucurie și clipe de neuitat!

    În data de 17.10.2019, copiii de la Centrul de zi “Scufița Roșie”, au avut parte de o zi specială de toamnă prin vizitarea a trei obiective care i-au încărcat atât cultural cât și spiritual: vizita la Grădina Botanică Iași, Parcul Copou-Teiul lui Mihai Eminescu și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.
    La Grădina Botanică, ne-am bucurat de varietatea de flori: crizanteme și flori specifice anotimpului de toamnă, dar și prin vizitarea serelor cu plante diferite. Un alt obiectiv vizitat a fost Parcul Copou, unde copiii au putut vedea Teiul lui Mihai Eminescu, aceștia au învățat că acest însemnat punct cultural a rămas și va rămâne nemuritor ca și opera sa.
Ultimul obiectiv vizitat a fost Mitropolia, unde copiii s-au rugat și închinat la Moaștele Sf. Parascheva, fiind un prilej de mare încărcătură spirituală.
Întreaga excursie a constituit o mare bucurie pentru toți copiii, mai ales că pentru unii dintre ei a fost o primă experiență de acest gen.
Mulțumim Primăriei Comunei Ciurea, pentru sprijinul oferit pentru transportul copiilor, dar și părinților care au colaborat în realizarea acestei excursii.

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9