“Crăciunul, sărbătoarea bucuriei”

"Crăciunul, sărbătoarea bucuriei"

Sărbătorile de iarnă reprezintă un prilej de bucurie pentru toţi creștinii, dar mai ales pentru copii, care așteaptă cu nerăbdare, momentul colindelor, a împodobirii bradului și, nu în ultimul rând, momentul împărţirii darurilor.
Pentru noi toţi, iarna nu este numai anotimpul zăpezii și al frigului, ci și acela al bucuriilor prilejuite de atâtea datini și obiceiuri legate de sărbătorirea Nașterii Domnului.

Este o perioadă în care primim și dăruim multă iubire și căldură sufletească. Acest lucru se remarcă și în entuziasmul cu care se fac pregătirile pentru această sărbătoare.    

Astfel, Centrul de zi „Sfântul Nicolae” dedică în fiecare an, acestei sărbători, un program artistic desfășurat într-o atmosferă armonioasă în care copiii au cântat colinde tradiționale care au purtat cu ele încrederea, puterea și speranța. Prin aplauzele primite am realizat că întreaga noastră muncă a meritat din plin, iar bucuria de pe chipurile copiilor  ne-a adus zâmbete și speranță.

La finalul acestei activități, pe lângă  cadourile primite, copiii au fost serviți cu  colaci, nuci și mere, conform tradiției. Mulțumim Consiliului Județean Iași, Consiliului Local și Primăriei Ciurea, precum și  sponsorilor care ne sunt alături în fiecare an în preajma sărbătorilor: DGASP Iași reprezentată de domnul Cătălin Popescu, Echipa DQA Iași – firma Bearingpoint, Parohia Nașterea Maicii Domnului reprezentată de preotul paroh Obreja Marius, Asociația Brooks reprezentată de Maria Stănescu, Sc Valimex United Srl reprezentată de familia Ilieș Marian și Raluca.
Centrul de zi „Sfântul Nicolae” vă urează un an nou binecuvântat cu sănătate,  bucurie și multe împliniri!

-3
°
C
Max.:+2
Min.:-9